Маркови маратонки за мъже

Търсите си нови маркови маратонки? Чудите се откъде да ги вземете? Съмнявате се в произхода им? 

В днешната статия ще поговорим за марковите маратонки като цяло и как можете да ги разпознаете от фалшификатите. 

Маркови маратонки vs реплики

На първо място нека да отбележим, че не всички реплики са  лоши. В много случаи дори можем да говорим за сравнително добри реплики на скъпи часовници като Ролекс, които струват хиляди левове. Разбира се, нямат детайлността, функционалността и съвършено изпипаната визия на оригинала, който струва много хиляди левове, но въпреки това хората са се постарали…

Е, вярно е, че репликата винаги ще си остане бледо копие на оригинала…но все пак, знаете, има хора за всичко. 

Колкото до стандартните реплики на спортни стоки, например, тук въобще дори не можем да си помислим за качество. Хората, занимаващи се с тази дейност, нямат представа какво означава да предложиш удобство и качество. Напротив, те единствено използват репутацията на дадена марка, за да правят пари на нейн гръб, което е, меко казано, нечестно и некоректно. 

Но все пак, имайки предвид, че светът се движи с пари, нека Ви отворим очите за разликата между репликите и оригинала. 

Как да познаете репликата

Цената 

Много често по цената можете да познаете или предположите, че нещо не е както трябва. Но понякога магазините пускат и сезонна разпродажба на маркови маратонки онлайн, което обърква потребителите. 

Това оригинал ли е, не е ли… 

Това са въпроси, които тормозят всички ни. Ето защо, ако не успявате да прецените по цената, обърнете мигновено внимание върху опаковката, кутията, в която е опакован продуктът. Много често това е силен отличителен знак, който може да Ви подскаже дали един продукт е оригинал или реплика. 

Кутията на репликата си личи

Дори да няма налице някаква повреда, изкривени линии или друг очеваден признак, евтините кутии на репликите винаги си личат. Самата кутия е по-куха, смачкана, недобре изрязана, обикновена. Тя със сигурност няма да прилича по нищо на официалната кутия от производителя. Някои продукти, включително и уж маркови маратонки, могат да пристигнат и без кутия, което със сигурност означава, че пред Вас стои фалшификат. 

Кофти материя

Материята на репликите обикновено е с много лошо качество. Няма мекота, няма добра визия като на оригиналните продукти, които залагат на естествени суровини. Дори на допир ще разберете, че нещо не е в ред с дадения продукт. Имитациите най-често са със супер твърда материя – изкуствена – най-вече в областта на подметката. 

СКУ номер

При оригинала SKU номерът присъства както на кутията, така и на етикета на Вашите маркови маратонки. Този номер е индивидуален за всяка партида обувки. Ако липсва на двете или дори на едно от местата, най-вероятно става дума за реплика. 

Удобство

Ще познаете репликата още при първото обуване – те ще са твърди, неудобни още, когато ги пробвате за пръв път. Колкото и да Ви е странно, оригиналните маратонки и спортни стоки си личат веднага, а когато ги пробвате, високите Ви очаквания ще бъдат моментално изпълнени. 
Ако си търсите удобни и изгодни маркови спортни стоки, разгледайте в нашия фейсбук на denisport

Facebook Коментари